Science Teacher
- Category: MIS Executive
- Location: Bhopal, Madhya Pradesh
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 25K to 34K
- Published on: 2025/09/21
Responsible For Teaching Science Subject, Solving Problems, Taking Lab Practicals And Experiments, Conducting Tests And Evaluating Students. Science
More info about this Science Teacher Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sheel Public HR. SEC. School will provide a salary in the range of +000 INR to +000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sheel Public HR. SEC. School expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sheel Public HR. SEC. School expects the candidate to have the following skills: Science.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sivoy, Gulmohar Colony, Bhopal, Madhya Pradesh 46203+.
8. What are the timings of this job?
Ans. Sheel Public HR. SEC. School expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Banquet Manager | |C61+|
3+ years of experience in banquet/events management, particularly weddings Exceptional ability to plan marriage and event layout, manage budgets, and meet deadlines. Experience in managing the entire property and leading the team. Good knowledge and ...
-
Customer Success Manager
Responsibilities: · Effective documentation of Proposals, Respond to prospect RFPs, RFIs...etc. · Manage bid plans in a time-bound manner to develop and complete proposals to customers · Craft Sales Pitches for Sales & Account Management Teams · ...
-
Developer
Urgent Opening for ideal candidates who are familiar with the full software Development & design life cycle. They should have experience in designing, coding, testing and consistently managing applications in .NET, MVC, C#, HTML, JavaScript, core...