Screen Printer Operator
- Category: Web / Graphic Design Jobs
- Location: Jaipur, Rajasthan
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 20K to 27K
- Published on: 2025/09/21
Screen Printers Are Highly Skilled Printer Operators Who Oversee The Screen Printing (Serigraphy) Process. This Includes Designing Screen Print Patterns, Preparing The Stencils. 1 - 2 Years Experience Compulsory.
More info about this Screen Printer Operator Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Shubh Laxmi Screen Prints will provide a salary in the range of 15000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Shubh Laxmi Screen Prints expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Shubh Laxmi Screen Prints does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Shubh Laxmi Screen Prints expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: QQH7+GHR, Jaipur,, Jaranwala, Jaipur, Rajasthan 302024.
8. What are the timings of this job?
Ans. Shubh Laxmi Screen Prints expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Video Editor
We are looking for a skilled video editor to join our team. As a video editor, you will be responsible for creating high-quality videos for social media platforms. Responsibilities: • Edit video content for social media platforms, including but not l...
-
Web Designer
Should know specifically to work on shopify and SEO for the marketing
-
Intern Graphic Designer
We are hiring for Fresher, Who has good knowledge of Photoshop. Good Communication Skills. Job Types: Full-time, Regular / Permanent, Fresher Salary: ₹8,000.00 - ₹15,000.00 per month Benefits: • Leave encashment • Paid sick time • Paid time off Sched...