Screen Printing

  • Category: Fresher Jobs
  • Location: Bengaluru , Karnataka
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Screen Printing | No English | Freshers Can Apply | Screen Printing

More info about this Screen Printing Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Gvs Labels will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Gvs Labels expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Gvs Labels does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: No 18 1st cross manjunath Nagar raghuvanahalli kanakapura main road banglore 560062.

8. What are the timings of this job?
Ans. Gvs Labels expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Gvs Labels

Related jobs

  • Team Lead

    Apply Team Lead T TEAMPLOYER BUSINESS SERVICES LLP Bengaluru, Karnataka Apply 22 hours ago Full–time Role : Team Lead - Operations Shift : Night Shift Shift Timings : 6:30 PM to 3:30 AM 7:30 PM to 4:30 PM 8:30 PM to 5:30 PM +:30PM to 6:30 AM US Non V...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Team Lead

    Role : Team Lead - Operations Shift : Night Shift Shift Timings : 6:30 PM to 3:30 AM 7:30 PM to 4:30 PM 8:30 PM to 5:30 PM +:30PM to 6:30 AM US Non Voice Process Experience : 5yrs + Responsibilities : 1. Operates a variety of client systems and perfo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Intermediate DevOps

    Description General information: Responsibilities: Your background:

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 20K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now