Secondary Teacher

  • Category: Teacher Jobs
  • Location: Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Teaching Secondary Students, Conducting Tests And Meetings,Solving Problems, Evaluating Students, Helps Improving Their Skills. Skills Needed : Computer | Maths, SST, School Administration, Science, PT, Biology, Physics, Chemistry, Art & Craft | Languages : English, Marathi

More info about this Secondary Teacher Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Momai Global School will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Momai Global School expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Momai Global School expects the candidate to have the following skills: Art & craft, Biology, Chemistry, Computer, English, Marathi, Maths, Physics, Pt, School administration, Science, Sst.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: A-302, Mira Bhayandar Rd, Bharti Park, Mira Road East, Mira Bhayandar, Maharashtra 401107.

8. What are the timings of this job?
Ans. Momai Global School expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Momai Global School

Related jobs

  • IB Science Teacher

    Requirement of IB Science Teacher in Pune Minimum 2 years of Experience Qualification:- B.ed IB Science Teacher Responsibilities: • Designing, developing, and delivering quality lesson plans and curricula that adhere to national and school guidelines...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 28K

    Pune, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Tuition Teacher

    Required home tutor for part time & fulltime classes.

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 29K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Principal Vacancy in Madhya Pradesh |amp| Maharashtra

    Principal/Vice Principal Vacancy in Madhya Pradesh & Maharashtra Education: Masters Degree in any discipline & B. Ed. Salary: 8 LPA to 12 LPA Selection Process: Offline Interview (TA is eligible) Experience: 5 to 10 year 'Candidate must be be...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 28K

    Nashik, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now