Secondary Teacher

  • Category: Teacher Jobs
  • Location: Laxmangarh , Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Teaching Secondary Students, Conducting Tests And Meetings,Solving Problems, Evaluating Students, Helps Improving Their Skills. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | School Administration

More info about this Secondary Teacher Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Motherland Sr.Sec.School Chirawa will provide a salary in the range of 18000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Motherland Sr.Sec.School Chirawa expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Motherland Sr.Sec.School Chirawa expects the candidate to have the following skills: School administration.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Motherland Sr.Sec.School Chirawa expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Ramratan &Rameshwar lal,v-patelnagar,post-badangarh, t-chirawa, Dist-jjn332311.

8. What are the timings of this job?
Ans. Motherland Sr.Sec.School Chirawa expects the candidate to work for the following hours: +:30 am - 6:330pm | Monday to Saturday


Company Name: Motherland Sr.Sec.School Chirawa

Related jobs

  • BPO call center need fresher or experience starting|

    delivery Boy Flipkart Services Private Limited,Puri, Orissa, India

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Latest Private Jobs |gt|gt| Dausa Dausa

    Latest Private Jobs >> Dausa Dausa Organization Name : Amazon Post Name : Call Center Agent Employment Type : Full Time Qualification : 12th Pass, Any Graduate Job Location Type : Work From Home Industry : Private Work Hours : 8 Hours Job Exper...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Urgently Need Class 12 Tutor at Home for Economics in|

    I want an experienced tutor in Mansarovar, Jaipur for Class 12 Tuition. The tutor requires to travel to my location to teach. We are looking for an extremely professional tutor who can help in building a strong foundation in {the category}. Willing t...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now