Security Guard

  • Category: Admin Executive
  • Location: Verna, Goa
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 24K
  • Published on: 2025/09/21

Create Reqister Entries And Guard The Office. Training Will Be Provided. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Security Guard Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Aditya Enterprise will provide a salary in the range of 18000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Aditya Enterprise expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Aditya Enterprise does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Aditya Enterprise expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Plot No.3014/34, Kesorbal, Margao, Verna, Goa - 57423+.

8. What are the timings of this job?
Ans. Aditya Enterprise expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Aditya Enterprise

Related jobs

  • Beautician

    Hair Cutting, Manicure/Pedicure, Bleach, Clean Up, Facial, Threading, Waxing. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Beautician Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Looks Unisex Salon will provide a salary in the ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Admin Assistant

    Pley Early Years is a preschool in Porvorim based on the EYFS Curriculum. If you have passion and love for little children, loads of energy and enthusiasm and an open mind to training and development, come and talk to us. We offer quality work life b...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 29K

    Goa, Goa

    2025/09/21


    Apply Now

  • Supply Growth Manager |Goa|

    Company Overview: Staymaster is a Goa based hospitality & prop tech startup dedicated to making vacations more memorable and authentic. With Staymaster discerning travellers are mastering the new way to stay in handpicked private vacation homes w...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now