Security Guard

  • Category: Security Guard Jobs
  • Location: Bhankrota, Jaipur, Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 22K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 13500 - Rs. 14000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Tenth Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Bhankrota

Working Hours :
08:00 am - 8:00pm |

Additional Info
Warehouse Me Entry Ka Work H , Aane Jane Walo Ka Dhyan Rakhna H.

More info about Security Guard Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. As Security & Manpower Service will provide a salary in the range of 13500 INR to 14000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. As Security & Manpower Service expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. As Security & Manpower Service does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Bhankrota, jaipur ,RAJSTHAN.

8. What are the timings of this job?
Ans. As Security & Manpower Service expects the candidate to work for the following hours: 08:00 am - 8:00pm |.


Company Name: As Security & Manpower Service

Related jobs

  • Security Guard

    Salary Range : Rs. 13500 - Rs. 14000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Tenth Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 25K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Security Guard |Night Shift|

    Patrol assigned areas on foot or in vehicle to ensure the security of the premises - Monitor surveillance cameras and alarm systems - Respond to emergency situations in a quick and efficient manner - Write detailed reports on any incidents that occur...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 28K

    Anupgarh, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Security Guard Job

    Security guard wanted for MNC

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 35K

    Baggar, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now