Security Guard

  • Category: Security Guard Jobs
  • Location: Ghitorni, Delhi, New Delhi, Delhi
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 18500 - Rs. 27800 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
< 10th Pass

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Ghitorni

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Create Reqister Entries And Guard The Office. Training Will Be Provided.

More info about Security Guard Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. 4Grpup Safeguard And Security Private Limited will provide a salary in the range of 18500 INR to 26600 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. 4Grpup Safeguard And Security Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. 4Grpup Safeguard And Security Private Limited does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Chirag delhi chirag delhi.

8. What are the timings of this job?
Ans. 4Grpup Safeguard And Security Private Limited expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.


Company Name: 4Grpup Safeguard And Security Private Limited

Related jobs

  • Security Guard

    Salary Range : Rs. 18500 - Rs. 24500 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Tenth Pass Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Both male and female can apply Skills Requirement : No predefin...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 34K

    New Delhi, Delhi

    2025/09/21


    Apply Now

  • Security Guard Jobs in Sentinels Security | Jaipur| Rajasthan| India

    Job Title: Security Guard Jobs in Sentinels Security - Jaipur, Rajasthan Company Name: Sentinels Security Location: Jaipur, Rajasthan, India Salary: ₹16,000 - ₹20,000 per month Qualification: 10th pass and above Work Experience: 1-2 years in a relate...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 25K

    South West Delhi, Delhi

    2025/09/21


    Apply Now

  • Host | Hostess

    Salary Range : Rs. 20000 - Rs. 40000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : 12th Pass Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Both male and female can apply Skills Requirement : No predefine...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 34K

    New Delhi, Delhi

    2025/09/21


    Apply Now