Security Guard |Night Shift|

  • Category: Security Guard Jobs
  • Location: Kharadi Bypass Road, Pune, Pune, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 15000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
< 10th Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Kharadi Bypass Road

Working Hours :
08:00 am - 8:00pm | Monday to Saturday

Additional Info
Create Register Entries And Guard The Office In Night Shift. Training Will Be Provided.

More info about Security Guard (Night Shift) Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Hindcop Security Private Limited will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Hindcop Security Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Hindcop Security Private Limited does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Gera construction security job 12 hours duty day shift night shift available ubale nagar kharadi.

8. What are the timings of this job?
Ans. Hindcop Security Private Limited expects the candidate to work for the following hours: 08:00 am - 8:00pm | Monday to Saturday.


Company Name: Hindcop Security Private Limited

Related jobs

  • Security guard

    Salary Range : Rs. 8000 - Rs. 10000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined ski...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Security Guard

    Salary Range : Rs. 15500 - Rs. 17000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined sk...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Wanted Gunman Pistolman Security Guards Bouncers

    Job In Kolhapur City Only Night Duty, Duty Timing Night 10 to Morning 8, Gunman Pistolman Ex Army Retired Duty Timing 10 Hours, Security Guards 8 Hours Duty

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 18K

    Kolhapur, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now