Senior Accountant

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

Candidate Should Be Experience With Gst Return Filling / Tds Return Filling. / Data Preparation For Gst & Tds Return Filling. Must Be Well Versed With The Accounting Guidelines. Reconciliation Of Debtors And Creditors On Monthly Basis, Tds Quarterly Filling Through Computax *Bank Reconciliations. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : GST, TDS, Finalization | Journal Entry, Audit

More info about this Senior Accountant Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. ASG Finserv will provide a salary in the range of 30000 INR to 50000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. ASG Finserv expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. ASG Finserv expects the candidate to have the following skills: Audit, Finalization, Gst, Journal entry, Tds.

6. How much experience is required for this job?
Ans. ASG Finserv expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 3fcs ansal plaza mall vaishali sec 1 gzb 122024.

8. What are the timings of this job?
Ans. ASG Finserv expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: ASG Finserv

Related jobs

  • ACCOUNTS

    We are looking for Accountant Job Description- 1. Accounts Book Keeping. 2. Attendance and Salary management. 3. Bank reconciliation. 4. Manage accounts activity. 5. Knowledge of Tally. Salary: 12000 Location: NIT-1 FARIDABAD Contact Person Name: FIR...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Finance Executive

    Job Category Finance & Accounting Location Courtyard Aravali Resort, +6C6 and H4+ Gothda, Faridabad, Haryana, India Schedule Full-Time Located Remotely? N Relocation? N Position Type Non-Management POSITION SUMMARY Check figures, postings, and do...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 30K

    Faridabad, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now

  • Senior Accounts Manager

    Filing of GST Returns of Embassies & Diplomatic Clients. Coordination with GST Department & Clients. Meeting with clients for updation & Collection of documents. Coordinating with intern for successful completion of tasks. Preparing daily...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now