Senior Accountant

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Kolkata, West Bengal
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Finalization Of Balance Sheet/Mis/All Taxes/Statutory/Audit. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Book Keeping, Audit, Chartered Accountant, Taxation, Tax returns, Articleship | Skills Needed : GST

More info about this Senior Accountant Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. AMBITION FURNITURE will provide a salary in the range of 14000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. AMBITION FURNITURE expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. AMBITION FURNITURE expects the candidate to have the following skills: Articleship, Audit, Book keeping, Chartered accountant, Gst, Tax returns, Taxation.

6. How much experience is required for this job?
Ans. AMBITION FURNITURE expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Emami city comarcial jossore road kolkata 700028.

8. What are the timings of this job?
Ans. AMBITION FURNITURE expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: AMBITION FURNITURE

Related jobs

  • Cold caller

    We are looking for an awesome cold caller who will: - Able to hit the monthly target - Sales Call - Basic computer knowledge - Ability to learn & adapt quickly to company changes - High energy, a positive mindset, and a hard work ethic - Proficie...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Cold caller

    We are looking for an awesome cold caller who will: - Able to hit the monthly target - Sales Call - Basic computer knowledge - Ability to learn & adapt quickly to company changes - High energy, a positive mindset, and a hard work ethic - Proficie...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Senior Accountant

    Hiring for Senior Accountant Should have Complete knowledge of GST, TDS income . etc. Should have very good communication in English. Minimum 5yrs of experience. Job Location: Near Ballygunge Only Male Candidates can apply. Salary : upto 1L p.a Inter...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now