Senior Accountant

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Pune, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 18K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Finalization Of Balance Sheet/Mis/All Taxes/Statutory/Audit. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Articleship, Audit, Book Keeping, Journal Entry, Taxation, Tax returns, Chartered Accountant | Skills Needed : Finalization, TDS, Tally, GST

More info about this Senior Accountant Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. 3D Environmental Services will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. 3D Environmental Services expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. 3D Environmental Services expects the candidate to have the following skills: Articleship, Audit, Book keeping, Chartered accountant, Finalization, Gst, Journal entry, Tally, Tax returns, Taxation, Tds.

6. How much experience is required for this job?
Ans. 3D Environmental Services expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shubhangi's, Plot No.31, Trilok Society, Warje, Pune - 411058. Landmar Mai Mangeshkar Hospital.

8. What are the timings of this job?
Ans. 3D Environmental Services expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: 3D Environmental Services

Related jobs

  • Associate| Fund Accounting

    Over the last 20 years, Ares’ success has been driven by our people and our culture. Today, our team is guided by our core values – Collaborative, Responsible, Entrepreneurial, Self-Aware, Trustworthy – and our purpose to be a catalyst for shared pro...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 23K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Chartered Accountant

    We have urgent requirement for Assistant Manager - Accounts & Finance ( CA ) with 3-5 years experience for Navi Mumbai. Salary : upto 15 LPA Key Responsibilities: • Formulate, implement & reinforce company’s accounting policies and procedures...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Deputy Manager | Accounts |amp| Finance

    Responsibilities • Handling statutory audits of Indian and Foreign entities. • Knowledge of consolidation of financial statements as per IND AS. • Consolidating the data following specific financial accounting rules and guidelines, such as IND AS, IF...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now