Senior Accountant
- Category: Accountant Jobs
- Location: Jaipur, Rajasthan
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 20K to 22K
- Published on: 2025/09/21
Responsible For Finalization Of Balance Sheet/Mis/All Taxes/Statutory/Audit. 1 - 2 Years Experience Compulsory.
More info about this Senior Accountant Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Akash Ganga Steel Pvt Ltd will provide a salary in the range of 20000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Akash Ganga Steel Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Akash Ganga Steel Pvt Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Akash Ganga Steel Pvt Ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 36, Kalwar Rd, Agrasen Nagar, Sindhi Colony, Jhotwara, Jaipur, Rajasthan 302012.
8. What are the timings of this job?
Ans. Akash Ganga Steel Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Urgent requirement for Accountant
• Candidate should have 2- 8 years of experience in same field. • Salary : No bar for the right candidate. , This job is provided by Shine.com
-
Manager | T|amp|E
With a startup spirit and +0,000+ curious and courageous minds, we have the expertise to go deep with the world's biggest brands—and we have fun doing it. We dream in digital, dare in reality, and reinvent the ways companies work to make an impact fa...
-
Management Trainee
With a startup spirit and +0,000+ curious and courageous minds, we have the expertise to go deep with the world's biggest brands—and we have fun doing it. We dream in digital, dare in reality, and reinvent the ways companies work to make an impact fa...