Senior Accountant
- Category: Accountant Jobs
- Location: Bhubaneswar, Odisha
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 21K to 28K
- Published on: 2025/09/21
Journal Entry, Gst ,Quotation. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : GST, Tally | Journal Entry
More info about this Senior Accountant Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. HI-TECH EARTHMOVERS will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. HI-TECH EARTHMOVERS expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. HI-TECH EARTHMOVERS expects the candidate to have the following skills: Gst, Journal entry, Tally.
6. How much experience is required for this job?
Ans. HI-TECH EARTHMOVERS expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Plot no-224, rudrapur, hanspal, Bhubaneswar.
8. What are the timings of this job?
Ans. HI-TECH EARTHMOVERS expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Accountant
Sound knowledge on Tax laws. Work Experience in Tally. Male/FEMALE with 2 wheeler. Should be able to compute & prepare Balance sheet, P/L, Tax computation, experience in audit. Minimum 2 years of experience. Sound knowledge of Microsoft Excel. Sa...
-
Accountant
Sound knowledge on Tax laws. Work Experience in Tally. Male/FEMALE with 2 wheeler. Should be able to compute & prepare Balance sheet, P/L, Tax computation, experience in audit. Minimum 2 years of experience. Sound knowledge of Microsoft Excel. Sa...
-
Accountant
Sound knowledge on Tax laws. Work Experience in Tally. Male/FEMALE with 2 wheeler. Should be able to compute & prepare Balance sheet, P/L, Tax computation, experience in audit. Minimum 2 years of experience. Sound knowledge of Microsoft Excel. Sa...