Senior Accountant

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Nagpur, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Finalization Of Balance Sheet/Mis/All Taxes/Statutory/Audit. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : GST | Journal Entry, Book Keeping

More info about this Senior Accountant Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Techxpert will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Techxpert expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Techxpert expects the candidate to have the following skills: Book keeping, Gst, Journal entry.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Techxpert expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 60,aabha colony, Bharatwada Road, Near Nagpure school kalamna Nagpur 440001.

8. What are the timings of this job?
Ans. Techxpert expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Techxpert

Related jobs

  • Accountant

    Responsible For Billing And Invoicing, Maintaining Balance Sheet, Accounts, Bank Statements. More info about this Accountant Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Bharati Chemicals will provide a salary in the range of 8000 INR to ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Credit Officer

    • Develop and maintain balance sheets. • Manage account statements. • Report daily revenue and other numbers. • It is a Full Time Accountant job for candidates with 1 - 2 years of experience of experience. More about this Credit Officer job Please go...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Senior Accountant

    Responsible For Finalization Of Balance Sheet/Mis/All Taxes/Statutory/Audit. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : GST | Journal Entry, Book Keeping More info about this Senior Accountant Job: 1. How much salary can I expect for ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 20K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now