Senior Accountant

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Shilaj, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Finalization Of Balance Sheet/Mis/All Taxes/Statutory/Audit. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Book Keeping, Tax returns, Journal Entry | Skills Needed : Tally, TDS, GST

More info about this Senior Accountant Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Saumya Infraspace will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Saumya Infraspace expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Saumya Infraspace expects the candidate to have the following skills: Book keeping, Gst, Journal entry, Tally Tax returns, Tds.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Saumya Infraspace expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: D-1208,Swati Clover, Nr Shilaj Cross Road, Shilaj , Ahmedabad.

8. What are the timings of this job?
Ans. Saumya Infraspace expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 7:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Saumya Infraspace

Related jobs

  • Accountant

    Responsible For Billing And Invoicing, Maintaining Balance Sheet, Accounts, Bank Statements. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : GST, Tally | Journal Entry More info about this Accountant Job: 1. How much salary can I expect fo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Australian Accounting

    Dear Candidates , We are seeking a highly skilled and experienced individual for the position of Australian Accounting. As a Core Accountant, you will be responsible for maintaining and updating financial records, preparing financial statements, and ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Australian Accounting

    Dear Candidates , We are seeking a highly skilled and experienced individual for the position of Australian Accounting. As a Core Accountant, you will be responsible for maintaining and updating financial records, preparing financial statements, and ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now