Senior Accountant

  • Category: Accountant Jobs
  • Location: Ghaziabad, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Managing Complete Accounts For A Trading Firm. Atleast 3-5 Years Of Experience And Well Settled. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Tally, GST, TDS | Book Keeping, Tax returns, Taxation

More info about this Senior Accountant Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Elcotek India Private Limited will provide a salary in the range of 16000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Elcotek India Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Elcotek India Private Limited expects the candidate to have the following skills: Book keeping, Gst, Tally, Tax returns, Taxation, Tds.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Elcotek India Private Limited expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: C14, 3rd Floor, RDC Raj Nagar, Ghaziabad - 201002, Near yes Bank, https://goo.gl/maps/xCnUbBj3hknExhaf7.

8. What are the timings of this job?
Ans. Elcotek India Private Limited expects the candidate to work for the following hours: 10 AM - 7 PM | Monday to Saturday


Company Name: Elcotek India Private Limited

Related jobs

  • Junior Accountant

    Good English is needed. Job Types: Full-time, Fresher Salary: ?25,000.00 - ?+0,000.00 per month Welcomr kit and laptop will provided to candidate . Schedule: Day shift Morning shift Ability to commute/relocate: Reliably commute or planning to relocat...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 35K

    Robertsganj, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Charted Accountant

    We have urgent opening for Charted Accountant, for a reputed Company in South Delhi. Responsibilities • Oversee the duties of the accounting team. • Implement accounting systems and processes. • Reconcile income statements. • Prepare monthly financia...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Charted Accountant

    We have urgent opening for Charted Accountant, for a reputed Company in South Delhi. Responsibilities • Oversee the duties of the accounting team. • Implement accounting systems and processes. • Reconcile income statements. • Prepare monthly financia...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now