Senior Accountant
- Category: Accountant Jobs
- Location: Alwar, Rajasthan
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 21K to 27K
- Published on: 2025/09/21
Responsible For Finalization Of Balance Sheet/Mis/All Taxes/Statutory/Audit. Audit, Journal Entry, Book Keeping, Tax returns, Taxation | Skills Needed : TDS, Tally, GST, Finalization
More info about this Senior Accountant Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Printunity Inks will provide a salary in the range of 10000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Printunity Inks expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Printunity Inks expects the candidate to have the following skills: Audit, Book keeping, Finalization, Gst, Journal entry, Tally, Tax returns, Taxation, Tds.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Plot No. SP8A, MIA Industrial Area, Alwar, Rajasthan, India 4+3++2.
8. What are the timings of this job?
Ans. Printunity Inks expects the candidate to work for the following hours: 10:00 AM - 6:00 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Back Office Executive
Job Responsibilities : 1. Managing Records 2. Data Collection 3. Clearing Accounts 4. Working on Tax Software 5. Preparing & Handling Invoices Job Types: Full-time, Regular / Permanent Salary: ₹10,000.00 - ₹15,000.00 per month Schedule: Day shift...
-
Junior Accountant
Roles and Responsibilities • Drafting any official letters as required by the management • Maintaining the personal account details of the director • GST Filing and TDS Returns • Passing Journal entries for the bills received • Co ordinating with the...
-
Accountant
Full Job Description 1. Managing the accounts of the company. 2. Managing the incoming and outgoing of money. 3. Managing the fee installments of students in academic. 4. Taking regular follow up of payments from the clients in cyber security departm...