Senior Field Sales Executive

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Panchkula , Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 21K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Building Strategies, Maintaining Growth Record, Solving Issues, Visiting And Attending Meetings With Clients. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Should Have : Bike | Medical, FMCG, B2B | Preferred Experience In : Promotion

More info about this Senior Field Sales Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Evolving India will provide a salary in the range of 30000 INR to 60000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Evolving India expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Evolving India expects the candidate to have the following skills: B2b, Bike, Fmcg, Medical, Promotion.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Evolving India expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: panchkula shoping complex dhakoli punjab.

8. What are the timings of this job?
Ans. Evolving India expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Evolving India

Related jobs

  • Associate III| Sales Support

    About Xerox Holdings Corporation For more than 100 years, Xerox has continually redefined the workplace experience. Harnessing our leadership position in office and production print technology, we’ve expanded into software and services to sustainably...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 21K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Human Resource|Sales

    FairDeal is a tech enabled distribution network empowering brands with omnichannel distribution,

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 31K

    Gurgram , Haryana

    2025/09/21


    Apply Now

  • Inside Sales Specialist

    Salary: Upto 3.5 lacs Experience: Min. 1 yr exp as an Inside Sales Exec. Good knowledge of Sales, IT Sales preferable Excellent communication & reporting skills Very good at lead management and consistently overachieves conversion targets from al...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 27K

    Gurgram , Haryana

    2025/09/21


    Apply Now