Senior Field Sales Executive

  • Category: MIS Executive
  • Location: Bhankrota, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Building Strategies, Maintaining Growth Record, Solving Issues, Visiting And Attending Meetings With Clients.

More info about this Senior Field Sales Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. AARADHANA TECHNOLOGY SYSTEMS will provide a salary in the range of 13000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. AARADHANA TECHNOLOGY SYSTEMS expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. AARADHANA TECHNOLOGY SYSTEMS does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Khasra No, 214, Jaisinghpura Rd, opp. Asian Public School, Bhakrota, Jaipur, Rajasthan 302026.

8. What are the timings of this job?
Ans. AARADHANA TECHNOLOGY SYSTEMS expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: AARADHANA TECHNOLOGY SYSTEMS

Related jobs

  • Content Writing Finance Research

    About the internship Selected intern's day-to-day responsibilities include: 1. Writing finance-related content daily 2. Researching on topics related to finance 3. Writing quality content 4. Reporting to the manager and submitting worksheets daily Sk...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Photography Editing

    About the internship Selected intern's day-to-day responsibilities include: 1. Taking pictures of products according to guidelines 2. Working on concept shoots 3. Editing pictures Skill(s) required Adobe Photoshop Adobe Photoshop Lightroom CC Who can...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 32K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Salon Worker

    Hair Cutting, Manicure/Pedicure, Bleach, Clean Up, Facial, Threading, Waxing. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Bleaching, Clean Up, Eyebrow, Make Up, Manicure, Pedicure, Threading, Waxing | Skills Needed : Facial, Hair Cutting, Massage, Sty...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 21K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now