Senior Field Sales Manager

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Boisar, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Agency Vertical Recruitment & Agency Development 1. Hiring The Advisor And Agents From Open Market Or Other References 2. Conduct Their Irda Examination Of Agent Recruitment. 3. Create Team Of Agents Or Advisors And Lead Them Arrange The Training Sessions With Reporting Manager 4. Work As Sales Manager And Track The Activity Of Agents 5. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Preferred Experience In : Insurance

More info about this Senior Field Sales Manager Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Afc Consulting will provide a salary in the range of 25000 INR to 42000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Afc Consulting expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Afc Consulting expects the candidate to have the following skills: Insurance.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Afc Consulting expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Boisar, Maharashtra.

8. What are the timings of this job?
Ans. Afc Consulting expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Afc Consulting

Related jobs

  • Sales Leader | AFC

    Job Location - Mumbai / Bangalore ROLE SUMMARY • A challenging position for a high performing Sales Leader to help Datamatics meet the customer acquisition and revenue growth targets managing the sales team in a competitive and innovative way • The c...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Associate

    Min. Experience of 2 yrs in sales of Architectural products whose target audience are Architects, Interior designers and Developers. Someone from an Interior Design or Product design background is a Plus. • Experience in Real Estate industry • Meetin...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 21K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Field Sales Executive

    Promote And Sell Product On Field Visit To Clients / Leads. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Field Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Swiftcon Lifts Pvt Ltd will provide a salary in the ran...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 34K

    Sangli-Miraj&Kupwad, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now