Senior Field Sales Manager

  • Category: Bank Jobs
  • Location: Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Overall Job Description: Managing A Team Of Sales Executive / Team Leader. Heading The Sales/Business For The Location. Responsible For Managing The Overall Productivity For The Team. Responsible For Hiring And Building/Retaining Team. Driving Credit Cards Sales Through Team In Open Market,Dsa ,Branch Channel & Point Of Sales. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Distributor, B2C, Corporate Tie Ups | Preferred Experience In : Promotion, Credit Card, Loan, Insurance, Credit Card

More info about this Senior Field Sales Manager Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Kotak Mahindra Bank will provide a salary in the range of 50000 INR to 100000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Kotak Mahindra Bank expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Kotak Mahindra Bank expects the candidate to have the following skills: B2c, Corporate tie ups, Credit card, Distributor, Insurance, Loan, Promotion.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Kotak Mahindra Bank expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Abhineet Singh/+76++066++/Kotak Mahindra Bank Limited Vinay Bhavya Complex, 5th floor, 15+, A, CST Road, Next to Dhani Corporate Park, Opposite to Adamas Plaza, Kalina, Kolivary Village, Santacruz East, Mumbai 400055.

8. What are the timings of this job?
Ans. Kotak Mahindra Bank expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 8:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Kotak Mahindra Bank

Related jobs

  • Exec| Business Development

    Job Summary The purpose of the role is to, • Meet the business objectives initiated by the respective country Business Clients business • Customer focused need-based selling • Deepen customer relationship and maximize penetration Responsibilities Str...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Head Risk

    There is an opening for Head Risk • Unsecured lending • Personal Loans with leading NBFC . The job location is Mumbai OR Bangalore. Interested candidates may share their updated CV to Key Responsibilities Setting risk function from scratch working on...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Interesting Job Opportunity| Sathguru | Manager | Investment Banking

    Position : Manager - Investment Banking (Mumbai) Experience: 4-6 years Location : Mumbai Major Roles And Responsibilities Include • Candidate will be a key member of the investment banking team and would be involved in private equity, venture capital...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now