Senior Field Sales Officer

  • Category: Marketing Executive Jobs
  • Location: Faridabad, Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 24K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Managing Clients, Assisting The Team, Market Research, Generating Leads. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Should Have : Bike | License, B2B

More info about this Senior Field Sales Officer Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sukh Steels Private Ltd will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sukh Steels Private Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sukh Steels Private Ltd expects the candidate to have the following skills: B2b, Bike, License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Sukh Steels Private Ltd expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: D2A, MH house, Thokkar no.3, Abul Fazal Enclave, Shaheen Bagh, Okhla, Main road.
110037.

8. What are the timings of this job?
Ans. Sukh Steels Private Ltd expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 7.00 pm | Monday to Saturday


Company Name: Responsible For Managing Clients, Assisting The Team, Market Research, Generating Leads. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Should Have : Bike | License, B2B More info about this Senior Field Sales Officer Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Sukh Steels Private Ltd will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance. 2. What are the educational requirements for this job? Ans. Sukh Steels Private Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass. 3. Is this a work from home job or a work from office job? Ans. This is a work from office job. 4. Is there a gender requirement for this job? Ans. Yes, only male candidates can apply for this job. 5. Are there any unique skills required for this job? Ans. Sukh Steels Private Ltd expects the candidate to have the following skills: B2b, Bike, License. 6. How much experience is required for this job? Ans. Sukh Steels Private Ltd expects the candidate to have 2+ Years of Experience. 7. Where is the job located? Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: D2A, MH house, Thokkar no.3, Abul Fazal Enclave, Shaheen Bagh, Okhla, Main road. 110037. 8. What are the timings of this job? Ans. Sukh Steels Private Ltd expects the candidate to work for the following hours: 09:30 am - 7.00 pm | Monday to Saturday

Related jobs

  • Bancassurance sales Executive

    • Banca channels Job lead Based Work • Work on collected leads • Communicate with walking customers in the bank • You can sale Policies banking products also • Attend meetings at different branches • Always work with banking staff Desired Candidate P...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Officer

    • should have an experience of sales in fmcg snacks sector • should have minimum experience of 2 trs in fmcg snacks sales • should be able to appoint distributors • should be working in fmcg snacks comany This job is provided by Shine.com

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Field Sales Executive |FMCG|

    Job description 1. Onboarding customers 2. Carrying sales visits to acquire new customers. 3. Maintaining relationships with existing customers 4. Sell products using several different methods. 5. Ensure the availability of stock for sales and demons...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now