Senior Graphic Designer

  • Category: Web / Graphic Design Jobs
  • Location: Chennai, Tamil Nadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Designing Of Advertising Pamphlet, Brochures, Logos, Website. Assisting The Team, Brainstorming Creatives. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Illustrator, Photoshop, Corel Draw

More info about this Senior Graphic Designer Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. PAAR Creative will provide a salary in the range of 10000 INR to 17000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. PAAR Creative expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. PAAR Creative expects the candidate to have the following skills: Corel draw, Illustrator, Photoshop.

6. How much experience is required for this job?
Ans. PAAR Creative expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Adambakkam, Chennai, Tamil Nadu 600088.

8. What are the timings of this job?
Ans. PAAR Creative expects the candidate to work for the following hours: +:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: PAAR Creative

Related jobs

  • Motion Graphic Designer

    Location: Chennai Job Description • Handle motion graphics design end to end. • Edit raw videos and add effects to enhance motion graphics. Assist in selecting audio, video, colours, animation, etc for graphic design. • Ability to work on a written s...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • ASP|NET Developer

    Job Description – ASP.NET Developers We are looking for an exceptionally talented ASP.NET developer to join our development team. The developer will be primarily responsible for designing and developing web applications, developing database component...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 32K

    Chennai, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • Web Developer

    JOB TITLE: Web Developer YOUR ROLE • The ideal candidate will be responsible for designing, developing, testing, and debugging responsive web and mobile applications for the company. • You must also be able to translate user and business needs into f...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now