Senior Graphic Designer

  • Category: Web / Graphic Design Jobs
  • Location: Sodala, Jaipur, Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 20000 - Rs. 35000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Graduate

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
2+ Years of Experience

Location :
Sodala

Working Hours :
10:00 am - 7:00pm | Monday to Saturday

Additional Info
Designing Of Advertising Pamphlet, Brochures, Logos, Social Media Creative. Assisting The Team, Brainstorming Creatives. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Corel Draw, Photoshop, Illustrator, Video Editing

More info about Senior Graphic Designer Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Promotech Advertising Pvt Ltd will provide a salary in the range of 20000 INR to 35000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Promotech Advertising Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Promotech Advertising Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Corel draw, Illustrator, Photoshop, Video editing.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Promotech Advertising Pvt Ltd expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 6f-38, Mahima Trinity, Swaj Farm, Sodala Jaipur | 5 minutes from Vivek Vihar Metro station by Wal.

8. What are the timings of this job?
Ans. Promotech Advertising Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 10:00 am - 7:00pm | Monday to Saturday.


Company Name: Promotech Advertising Pvt Ltd

Related jobs

  • UI|UX Designer

    Job description • Create visual designs and graphics for print or digital media and websites • Provide creative ideas as per company's requirements • It is a Full Time Graphic / Web Designer job for candidates with 6 months - 4 years of experience. M...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 29K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Full Stack PHP Developers

    Job description Full Stack PHP Developers Experience: 1-4 Years We are looking for Full Stack PHP Developers who are ready to take their career to the next level and who have strong technical concepts, and are ready to work in a fast-paced and dynami...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 21K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Php Developer and designer

    Job description I want to design website as per my requirement so I want to design my website which shows all of my services properly Skills:- PHP, HTML/CSS, jQuery and User Interface (UI) Design

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 33K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now