Senior Hr Executive

  • Category: Human Resource (HR) Jobs
  • Location: kalyan, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Responsilbe For Handling Maintaining Good Relation With Employees, Supervising Junior Hr, Develop Strategies For Employess Betterment.Must Have Skills Recruitment Processing Appraisal Handling Org Structure Reporting Sop & Policy Compliance Management Reporting Payroll Processing Consultant Cordination Vendor Management. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Senior Hr Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Satnam Garment will provide a salary in the range of 23000 INR to 35000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Satnam Garment expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Satnam Garment does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Satnam Garment expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Asmita texpa B7-F 1st floor kongaow kalyan.

8. What are the timings of this job?
Ans. Satnam Garment expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Satnam Garment

Related jobs

  • Human Resources |HR| Internship in Mumbai at Qrata

    About Company: Qrata helps build better careers for talent via a mixture of leadership learning, technology, and talent acquisition solutions. Qrata is a very early-stage startup in Worli. About the Internship: Selected intern's day-to-day responsibi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Human Resources Generalist

    TenQuints is a start-up specializing in Financial Advisory & Services with an aim to enable individuals to create and manage their wealth to achieve early financial Independence with qualitative advisory and services to live a secure and self-suf...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • HR |amp| Admin

    Job brief We are looking for an HR & Admin Officer to join our team and support the day-to-day activities of our Human Resources department. HR & Admin Officer responsibilities include processing employee data, updating company policies and a...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now