Senior Web Designer

  • Category: Web / Graphic Design Jobs
  • Location: Nallagunta, Telangana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Photoshop / Illustrator / Dreamweave Creative Ninjaunderstanding Of Brand Identity, Typography, And Color Theory, Web Standards,Graphic Design, Computer Science, Web Design, Interaction Design, Technical, Graphic Arts, Visual Communications,Marketing,Html, Illustrator, Design Fundamentals, Photoshop, Layout, Mac & Pc Platforms, Seo. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Email Marketing, SEO, Social Media | Google Adwords, Facebook Admanager, SMS Marketing

More info about this Senior Web Designer Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. SRICHARANA COMMUNICATIONS will provide a salary in the range of 18000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. SRICHARANA COMMUNICATIONS expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. SRICHARANA COMMUNICATIONS expects the candidate to have the following skills: Email marketing, Facebook admanager, Google adwords, Seo, Sms marketing, Social media.

6. How much experience is required for this job?
Ans. SRICHARANA COMMUNICATIONS expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: ADJACENT LANE TO SBI, SHANKER MUTT, NEW NALLAKUNTA HYDERABAD - 44.

8. What are the timings of this job?
Ans. SRICHARANA COMMUNICATIONS expects the candidate to work for the following hours: 10:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: SRICHARANA COMMUNICATIONS

Related jobs

  • UI | UX Designer

    • Provide creative ideas for content marketing • Make effective graphics as per company's requirements • It is a Full Time Graphic / Web Designer job for candidates with Freshers of experience. More about this UI / UX Designer job Please go through t...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Senior Graphic Designer

    Provide creative ideas for content marketing • Make effective graphics as per company's requirements • It is a Full Time Graphic / Web Designer job for candidates with 2 - 3 years of experience of experience. More about this Senior Graphic Designer j...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 18K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Graphic |amp| Web Designer

    Job Description Roles and Responsibilities Planning concepts by studying relevant information and materials. Illustrating concepts by designing examples of art arrangement, size, type size, and style and submitting them for approval. Creating a wide ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now