Service Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Kolkata, West Bengal
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc).

More info about this Service Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. A G INFOTECH will provide a salary in the range of 6500 INR to 7000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. A G INFOTECH expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. A G INFOTECH does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 212, RashBehari Avenue,2nd Floor,Block-CD,Room no-40/41, Gariahat KMC Building,kol-70001+.

8. What are the timings of this job?
Ans. A G INFOTECH expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: A G INFOTECH

Related jobs

  • Laboratory Technician

    • M.sc or B.sc ( preferred analytical chemistry or related stream of study). • Minimum 1-5 years of experience, elements testing focus is required. • Raw materials characterization dexterity and design protocol to identify. • Have a good experimental...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Cctv Technician

    Ip Camera Installation Epbx Installation And Camera Installation. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | CCTV More info about this Cctv Technician Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Kagrana Security will provide a salary in the ra...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • CCTV Technician

    Job Openings for 2 CCTV Technician Jobs with minimum 1 Year Experience in 38a ramkanto bose street,Kolkata, West Bengal, having Educational qualification of : Higher Secondary, Secondary School with Good knowledge in Networking,Fire Alarm System etc....

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now