Shop Assistant
- Category: MIS Executive
- Location: Bhopal, Madhya Pradesh
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 16K to 17K
- Published on: 2025/09/21
Managing Sales Function And Customers, Those Who Are Living Near By Location 2-3 Km Preferred ). Sweet
More info about this Shop Assistant Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Shri Krishna Dairy & Proteins will provide a salary in the range of 6000 INR to +000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Shri Krishna Dairy & Proteins expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Shri Krishna Dairy & Proteins expects the candidate to have the following skills: Sweet.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shop no. 8 abhinav arcade, rohit nagar, bawadia kalan, bhopal.
8. What are the timings of this job?
Ans. Shri Krishna Dairy & Proteins expects the candidate to work for the following hours: +:30 am - +:30pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Lab Technician |Biochemistry| Bhopal
Job Requirements BMLT/DMLT Those with experience of working in Biochemistry will be preferred
-
RPC Project Engineer
Other Requirements: 1. Must have good communication skills. 2. Comfortable working in Day Shift. 3. Should have sound knowledge of Computer and related software (MS Office Etc.) 4. Should be a team player. Benefits: 1. Performance based Bonus, Commis...
-
Branch Manager
Job Summary . Job Summary not provided Required Qualifications and Experience . Education & Skill Qualifications: . 4-7 years of relevant experience required. . Bachelor's Degree/Post-graduation Degree preferred. . Previous experience in gold loa...