Shop Helper|Part Time|

  • Category: Helper Jobs
  • Location: Jaipur, Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 29K
  • Published on: 2025/10/01

T
Thar Auto Parts


Helper / Peon
Thar Auto Parts • Rajasthan • via WorkIndia.in
+ days ago
₹10K–₹12K a month
Full–time
No Degree Mentioned
Apply on WorkIndia.in
Job description
Salary Range : Rs. 10000 - Rs. 12000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement : Tenth Pass / Male Only

Work Arrangement : Work From Office

Gender Preference : Male only

Skills Requirement : No predefined skills necessary

Experience Requirement : Fresher

Location : Transport Nagar

Working Hours : 10:30 AM - 7:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info : Responsible For Cleaning The Office And Serve Tea / Coffee, Packing Of Material.
Report this listing
More jobs at Thar Auto Parts
See web results for Thar Auto Parts

Confidential


Shop Helper|Part Time|
Confidential • Jaipur, Rajasthan • via Post Job
2 days ago
Full–time
No Degree Mentioned
Apply on Post Job
Job description
Cleaning, Keeping Material In Place, Bringing Tea/Coffee For Customers. Work Time Will Be Morning And Evening Only.

More info about this Shop Helper(Part Time) Job:

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. Shrinath stones will provide a salary in the range of 5000 INR to 6000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. Shrinath stones expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. Shrinath stones does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?

Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Vande matram road plot no +7, Rajasthan NA.

8. What are the timings of this job?

Ans. Shrinath stones expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Confidential

Related jobs

  • Helper / Peon

    Salary Range : Rs. 10000 - Rs. 12000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Tenth Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 31K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/10/01


    Apply Now

  • Need cook helper waiter male and female

    Urgent requirement for cook helper waiter for restrorent..day and night shift available...and female staff aloowed...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 31K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/10/01


    Apply Now

  • Ground Coordinator

    Confidential Assistant| Helper Confidential • Jaipur, Rajasthan • via Post Job 2 days ago Full–time No Degree Mentioned Apply on Post Job Job description आवश्यकता है डायरेक्ट कंपनी में हेल्परों की ड्यूटी 8 घंटे, overtime, PF, ESIC रहना और बस सुविधा फ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 23K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/10/01


    Apply Now