Shop Helper|Part Time|

  • Category: Fresher Jobs
  • Location: Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Cleaning, Keeping Material In Place, Bringing Tea/Coffee For Customers. Work Time Will Be Morning And Evening Only.

More info about this Shop Helper(Part Time) Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Shrinath stones will provide a salary in the range of 5000 INR to 6000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Shrinath stones expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Shrinath stones does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Vande matram road plot no +7, Rajasthan NA.

8. What are the timings of this job?
Ans. Shrinath stones expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Shrinath stones

Related jobs

  • Corporate Relationship Manager

    Incumbent has to be a Professional and Effective Relationship Manager / Developer. Build and maintain strategic alliances with existing and new companies / clients. His / Her major KRA's would be to liaise with the Industries and Corporates for a suc...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 21K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • SAP ABAP FOR HANA

    Experience in SAP ABAP Development for HANA Experience in supporting deployment activities. Experience in test scripts Good understanding of Utilities and SAP ABAP for HANA Build custom enhancement interface integration with other SAP modules.

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 32K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Assistant Manager Events

    Prime Function: · To plan, coordinate and implement all aspects of Events to ensure successful events. · Co-ordinate all operations of the Events to ensure excellent customer service and to provide outstanding technical expertise. · Ensure that all E...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now