Shop Salesman

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Vasco da Gama, Goa
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Preferred Experience In : Electronics

More info about this Shop Salesman Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. SMITA ELECTRICALS will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. SMITA ELECTRICALS expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. SMITA ELECTRICALS expects the candidate to have the following skills: Electronics.

6. How much experience is required for this job?
Ans. SMITA ELECTRICALS expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: OFFICE .34 SECOND FLOOR,APNA BAZAAR ,GOA.NA NEAR RAILWAY, Vasco da Gama, Goa 403802.

8. What are the timings of this job?
Ans. SMITA ELECTRICALS expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: SMITA ELECTRICALS

Related jobs

  • Office Administrator

    Have to handle employees, track their progress, cash collection etc More about this Office Administrator job Rigwon E-Commerce is aggressively hiring for the job profile of Office Administrator for 10 open positions at Goa in Mapusa (Māpuca) locality...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 35K

    Mapusa, Goa

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sr Sales Manager

    Dear Connections, The LaLiT Golf & Spa Resort,Goa is hiring for the following position - 1) Sr Sales Manager - Candidates should be from the Hospitality background. - Immediate joiner preferred.

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 32K

    Canacona, Goa

    2025/09/21


    Apply Now

  • Property Sales Consultant

    Candidate having passion for Real Estate sales.

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 30K

    Taleigao, Goa

    2025/09/21


    Apply Now