Shop Salesman

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Vani, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Clothes Shop Sels Men. Preferred Experience In : Clothes

More info about this Shop Salesman Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. AVASAR SELECTION will provide a salary in the range of 5000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. AVASAR SELECTION expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. AVASAR SELECTION expects the candidate to have the following skills: Clothes.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Nandawan.2eshan comlex neyar marwell hospital.mavdi Rajkot..

8. What are the timings of this job?
Ans. AVASAR SELECTION expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: AVASAR SELECTION Vani, Maharashtra

Related jobs

  • GM | Zonal Sales

    ROLE Zonal Sales Manager Job Level/ Designation M3 Function / Department Sales/ Sales and Distribution Location Mumbai Job Purpose To ensure overall zonal operations is managed effectively ensuring continuous growth in customer and revenue market sha...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 31K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Front Office|Sales Executive

    Handling Of Phone Calls, Emails And Couriers. Maintain Register & Monitor Reception Area. Talking To Customers. Generating Sales. More info about this Front Office/Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Glenvista...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Clothes Sales Retail

    Responsible For Greeting Customers And Selling Clothes, Helping And Suggesting Customers, Maintaining Stock And Payments. Preferred Experience In : Clothes More info about this Clothes Sales Retail Job: 1. How much salary can I expect for this role? ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now