Shop Salesman

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Nagpur, Maharao
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Require Male Canditate To Attend Customers At Shop.

More info about this Shop Salesman Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. calcutta wire craft will provide a salary in the range of 8000 INR to 8500 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. calcutta wire craft expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. calcutta wire craft does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Bengali panja chowk, opp nagpur memon jamaat, itwari,nagpur.

8. What are the timings of this job?
Ans. calcutta wire craft expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: calcutta wire craft

Related jobs

  • Vishal mega Mart shopping mall pressure new candidate girls boys

    SHOPPING MALL में शीघ्र आवश्यकता Male and female शिक्षा- 7th ,10th, 12th, स्नातक. पद: विक्रेता, स्टोर इंचार्ज,डेटा इंट्री, कंप्यूटर ऑपरेटर, केशियर विपणन कार्यकारी पुरुष और महिला दोनों आवेदन कर सकते हैं1 समय- 10:00 सुबह से 06:00 शाम. वेतन- 18500 से 36...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 27K

    Remote

    2025/10/05


    Apply Now

  • Sales Associate/ Social Media Specialist

    *Job Summary* We are seeking a motivated and enthusiastic Sales Associate to join our dynamic team. The ideal candidate will have a passion for customer service and fashion , with the ability to engage customers and promote our products effectively. ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 30K

    Oakville, Ontario

    2025/10/05


    Apply Now

  • Jewellery Salesgirl

    Salary Range : Rs. 10000 - Rs. 12000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : 12th Pass / Female Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Female only Skills Requirement : No predefined ski...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 28K

    Ahmedabad, Gujarat

    2025/10/05


    Apply Now