Shop Salesman
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Indore, Madhya Pradesh
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 15K to 29K
- Published on: 2025/09/21
Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries.
More info about this Shop Salesman Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Gurukripa Furniture will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Gurukripa Furniture expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Gurukripa Furniture does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Plot No.6-7, Mahalaxmi Nagar Main Road, Mahalaxmi Nagar, Indore - 452010 (Radhika Palace).
8. What are the timings of this job?
Ans. Gurukripa Furniture expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Digital Marketing Executive
HIRING FRESHERS SALARY- 11000-15000(negotiable) Key responsibilities: 1. Generate leads through social media via chat 2. Formulate strategies to build lasting digital connections with customers 3. Monitor company presence on social media 4. Work on p...
-
Sales Manager | Business Loans | Channel | Bhopal |
To drive sales and ensure business targets are achieved o Aggressively drive the sales numbers and achieve the business targets for Retail loan products and through cross selling while continuing to enhance and upgrade the client relationships. o Ret...
-
Business Development Executive
Apply Business Development Executive S Simply Vyapar Apps Private Limited Indore, Madhya Pradesh Apply 17 hours ago Full–time URGENT HIRING Field Sales Executive/Business development Executive at Vyapar App Pvt. Ltd #Profile Available: Company - Vyap...