Shop Salesman
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Mumbai, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 21K to 28K
- Published on: 2025/09/21
Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. 1 - 2 Years Experience Compulsory.
More info about this Shop Salesman Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Roshan Car Decor will provide a salary in the range of 10000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Roshan Car Decor expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Roshan Car Decor does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Roshan Car Decor expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: : Rly Stn, Plot No 241, Shop No +, Triveni Bldg, Road No 32, Near G.T.B, Sion (E, Mumbai, Maharashtra 400022.
8. What are the timings of this job?
Ans. Roshan Car Decor expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Showroom Sales Executive
Estaa is a renowned luxury jewelry brand known for its exquisite craftsmanship and timeless designs. With a legacy of 13 years in the industry, we have earned a reputation for creating exceptional jewelry pieces that reflect elegance and sophisticati...
-
Sales Executive
Candidate required for retail sales. ·Greets and receive customers in a Welcoming manager. ·Responds to customers questions. · Ensure high levels of customer’s satisfaction through excellent service · Deal with all issues that arise from staff or cus...
-
Retail Sales Consultant
Benefits: • Cell phone reimbursement Schedule: • Day shift Supplemental pay types: • Performance bonus • Yearly bonus Ability to commute/relocate: • Amravati, Maharashtra: Reliably commute or planning to relocate before starting work (Required) Exper...