Shop Salesman

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Nagpur, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. Sales Executives Also Have Incentives Along With Salary.

More info about this Shop Salesman Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. MS Electronics & Mobile will provide a salary in the range of +000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. MS Electronics & Mobile expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. MS Electronics & Mobile does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shaktimata Nagar, Kharbi, Nagpur, Maharashtra 445202.

8. What are the timings of this job?
Ans. MS Electronics & Mobile expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: MS Electronics & Mobile

Related jobs

  • Area Sales Manager

    As an Area Sales Manager, you will be responsible for improving sales targets within the assigned geographical location. You will also be responsible for leading the Sales team and building brand awareness. To perform this job role, you will require ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Institutional Sales | Corporate|Hotel

    Candidate should have laptop. • Candidate should have experience in FMCG industry for corporate and Hotel sales. • Should focus on the sale of products and services to probable customers within a specific area. • Job role demands you to travel either...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Area Sales Manager

    Email Id: janhavi@upman.in Mobile number: +510776456 We have an urgent opening with one of our esteemed client for Area Sales Manager Role for Fragrance Division. Job description:- · Drive growth by continuously creating and selling customer value pr...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 32K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now