Shop Salesman

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Vasco da Gama, Goa
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries.

More info about this Shop Salesman Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Digital Age Private Limited will provide a salary in the range of 14000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Digital Age Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Digital Age Private Limited does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shop No.5to8, Umiya Quatro, Block B, opposite Goa International Airport, Goa, NA.

8. What are the timings of this job?
Ans. Digital Age Private Limited expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Digital Age Private Limited

Related jobs

  • Shop Salesman

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. More info about this Shop Salesman Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Fashion Point will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exa...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Showroom Sales

    Responsible For Helping Customers In Buying Product From The Store. Apparel, Garment | Preferred Experience In : Clothes More info about this Showroom Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. SHREE BALAJI ENTERPRISE will provide...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales And Marketing Specialist

    Summary: This role will be in charge of sales pipeline creation, finding new dealers & and distubers, and giving product awareness in the designated area in coordination with Consultant Marketing & Business Development-Goa region. He will hav...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now