Shop Salesman
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Mumbai, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 19K to 20K
- Published on: 2025/09/21
Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries.
More info about this Shop Salesman Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. The Brandz Nx will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. The Brandz Nx expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. The Brandz Nx does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 6, Airport Rd, Ashok Nagar, Andheri East, Mumbai, Maharashtra 40006+.
8. What are the timings of this job?
Ans. The Brandz Nx expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Real Estate Sales Executive
Job Title: Sales Representative for Real Estate Developer Company: MK Developers (Parent Company of VR Commercial) Location: Moshi, PCMC, Pune About Us: MK Developers is a leading and dynamic real estate development firm specializing in creating exce...
-
Sales Executive
Research And Recommend Prospects For New Business Opportunities Research And Analyze Sales Optionsbuild And Maintain Relationships With Clients And Prospectsstay Current With Trends And Competitors To Identify Improvements Or Recommend New Products C...
-
Head of Marketing
Company Description Adsolut Media is a marketplace that simplifies monetization and is valued at transacting millions of Viewable Impressions Daily. The marketplace serves key publishing houses across India and the growing gaming industry of India. R...