Showroom Sales

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Khurja, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Helping Customers In Buying Product From The Store.

More info about this Showroom Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Parx Exports Pvt Ltd will provide a salary in the range of 8000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Parx Exports Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Parx Exports Pvt Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: K. P. Market kawari Bazar Khurja 203131
District Bulandshahr.

8. What are the timings of this job?
Ans. Parx Exports Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 0+:00 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Parx Exports Pvt Ltd

Related jobs

  • Area Manager | Sales

    Responsibilities & Key Deliverables Mapping of territories segment wise, application wise, potential wise. Should be able to do sales forecasting for existing range of models / products. Sales and Marketing through local dealers to achieve the ta...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Senior Channel Sales Manager

    Job Title: Senior Channel Sales Manager - North and East India. Location: New Delhi/ Noida About the role: Oracle seeks a Channel Sales Manager for its MySQL Global Business Unit to cover a specific North and East India sales territory based out of i...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 21K

    Noida, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Executive

    I want to hire staff for sales executive for our company

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now