Showroom Sales
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Bihar
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 24K to 26K
- Published on: 2025/09/21
Responsible For Helping Customers In Buying Product From The Store.
More info about this Showroom Sales Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Go fit studio will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Go fit studio expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Go fit studio does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Harihar chamber,boring road,patna.
8. What are the timings of this job?
Ans. Go fit studio expects the candidate to work for the following hours: 11:00AM - 8:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Frontline Sales|Agency|Bihar
Job Details Frontline Sales-Agency-Bihar • 0 - 3 Yrs • , Ara, Aurangabad, Begusarai, Bhagalpur, Buxar, Darbhanga, Dehri, East Champaran, Gaya, Jehanabad, Katihar, Madhubani, Munger, Muzaffarpur, Nalanda, Nawada, Patna, Purnia, Saharsa, Samastipur, Sa...
-
Frontline Sales|Bancassurance|Bihar
Job Details Frontline Sales-Bancassurance-Bihar • 0 - 3 Yrs • Patna • FINANCIAL SERVICES CONSULTANT Job description Key Accountability:
-
Sales Officer in Begusarai | Retail Job for Fresher
Hero recently hiring Sales officer in Begusarai city to meet retail showroom goal up to the mark, candidate with high ability to learn new thing and with bit exposer with sales field can apply job with their update cvs over here.