Showroom Sales

  • Category: Housekeeping Jobs
  • Location: Surat, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Candidate Must Have Experience Of Textile Company ,Must Can Speak English Fluently Responsible For Helping Customers In Buying Product From The Store, And Represent Our Product Sarees,Lahenga ,Jewellery. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Preferred Experience In : Clothes | Garment, Jewellery

More info about this Showroom Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Rewaa will provide a salary in the range of 20000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Rewaa expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Rewaa expects the candidate to have the following skills: Clothes, Garment, Jewellery.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Rewaa expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Amrut - The Fashion Icon, Lal Bunglow, Opp. Surat Civil Court, Athwalines, Surat, Gujarat 3+5001.

8. What are the timings of this job?
Ans. Rewaa expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Rewaa

Related jobs

  • Ceramic Marketing | Somany Tiles

    Responsible For Operating The Store, Brief And Train Staff, Solving Queries. More info about this Retail Sales Manager Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Ceramic Marketing / Somany Tiles will provide a salary in the range of 800...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 23K

    Vadodara, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now

  • Showroom Sales Executive

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Preferred Experience In : Clothes | Footwear More info about this Showroom Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Receptionist|Sales Executive

    Handling Of Phone Calls, Emails And Couriers. Maintain Register & Monitor Reception Area. Talking To Customers. Generating Sales. More info about this Receptionist/Sales Executive Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Prasang F...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now