Showroom Sales

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Ahmedabad, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Helping Customers In Buying Product From The Store. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Apparel, Garment

More info about this Showroom Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Women data will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Women data expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Women data expects the candidate to have the following skills: Apparel, Garment.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Women data expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Women data store no 11 Shaligram prime south bopal.

8. What are the timings of this job?
Ans. Women data expects the candidate to work for the following hours: 10:30 AM - +:00PM


Company Name: Women data Shela, Gujarat

Related jobs

  • Healthcare|Python|BAN

    Job Description Skilled Enterprise Application Developer with 4+ years of experience in Python Programming. Ideally should have experience working in Azure environment Should have strong understanding of Python Should be proficient in Azure SDKs, dat...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • home loan sales

    Position- Loan Officer (Telecallers) The Job Description and Skillset required for the position is as below: Qualification: Graduate Experience: 0- 2 Years/ Prior Mortgage experience would be an added advantage Basic responsibility: Telecalling Skill...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 33K

    Ahmedabad, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now

  • Shop Salesman

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. Garment | Preferred Experience In : Clothes More info about this Shop Salesman Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Vasuki Fashion will provide a salary i...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now