Showroom Sales

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Thane, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Helping Customers In Buying Product From The Store.

More info about this Showroom Sales Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Prathamesh Home Mart will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Prathamesh Home Mart expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Prathamesh Home Mart does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Ground Floor Shop 1, 2, 3 Mojesh Compound, Kapurbawdi Circle Road, Kapurbawdi-thane West, Thane - 400604.

8. What are the timings of this job?
Ans. Prathamesh Home Mart expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - +:00 PM | Monday to Saturday


Company Name: Prathamesh Home Mart

Related jobs

  • Senior Sales

    Want to be a part of our team? "Responsible for identifying, developing, and closing systems integration outsourcing projects. Involves customized multi-product/multi-vendor solutions with hardware, software, and services. Applies sales skills to eng...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Area Sales Manager

    The ideal candidate will be responsible for building out our sales and marketing strategy, sales forecasting reports, and sales pipeline. You will then monitor our sales performance with the goal of expanding our company's market share. Your collabor...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Manager

    Hiring for Reputed Bank Location Thane CTC - Upto 10 LPA Experience - 3-+ Years Inviting applications from all industries Candidates must have excellent English communication skills Candidates must have dealt with hni & nri customers Candidates s...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now