Showroom Sales Executive

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Chhattisgarh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 24K
  • Published on: 2025/09/21

Job Summary:As A Showroom Sales Executive, You Will Be Responsible For Providing Excellent Customer Service And Driving Sales In A Showroom Or Retail Environment. You Will Interact With Customers, Understand Their Needs, Showcase Products, And Guide Them Through The Sales Process.

More info about this Showroom Sales Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. machine point will provide a salary in the range of 10000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. machine point expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. machine point does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: machine point shop no. 11 station road raipur chhattisgarh pincode NA.

8. What are the timings of this job?
Ans. machine point expects the candidate to work for the following hours: 10:30 AM - 7:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: machine point Chhattisgarh

Related jobs

  • Counter Salesman

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. Apparel More info about this Counter Salesman Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Style Zone will provide a salary in the range of 5000 INR to 7000 INR. ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 31K

    Jagdalpur, Chhattisgarh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Relationship Manager | Retail Sales

    Job Description Job Purpose : To drive sales and ensure business targets are achieved Core Responsibilities: Sales Process Management o Aggressively drive the sales numbers and achieve the business targets for home loans and through cross selling whi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 20K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • SALES EXECUTIVE |NEXA|

    Job description Job Details: Ensuring that all customers receive excellent service through direct salesmanship, and prompt and courteous service. Assisting customers with questions & needs. Cultivating successful relationships with retail custome...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 30K

    Durg, Chhattisgarh

    2025/09/21


    Apply Now