Showroom Sales Executive

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Kolhapur, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries.

More info about this Showroom Sales Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Saras Electronics will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Saras Electronics expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Saras Electronics does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: M6WJ+VGX, Laxmipuri, Kolhapur, Maharashtra 416002.

8. What are the timings of this job?
Ans. Saras Electronics expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Saras Electronics

Related jobs

  • Sales Manager

    Retail Sales Daily customer visit Weekly, Monthly sales planning

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Area Sales Manager

    Job Description Key Result Areas (KRAs) for an Area Sales Manager in the gold jewellery industry typically include: • Sales Growth: Achieving and exceeding sales targets for the designated region or area. • Market Analysis: Conducting market research...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Associate

    Require sales Executive and Cashier who is responsible for counter sales in the store. Job Types: Part Time Salary: From ₹4,000- 5000 per month Schedule: • Day shift Location : Kharghar, Navi Mumbai Education • 10th pass Experience: • Retail sales (0...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now