Site Sales Person

  • Category: Marketing Executive Jobs
  • Location: Surat, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Site Selling Handling Marathi Language Must Know. Should Have : Bike

More info about this Site Sales Person Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Prasth Group will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Prasth Group expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Prasth Group expects the candidate to have the following skills: Bike.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shree shubh recidency dindoli.

8. What are the timings of this job?
Ans. Prasth Group expects the candidate to work for the following hours: 8:30 am - 7:30pm | Monday to Sunday


Company Name: Prasth Group

Related jobs

  • Product Executive

    Roles and ResponsibilitiesHaving experience into Product Management, Product Planning, Product Promotion, Product Marketing, 3. Product Planning, costing, Pricing of new products, 6. Responsible for Brand Strategy, Management, Planning, launchingDesi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 28K

    Surat, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now

  • Social media and design intern

    We are a PR agency, who work for various brands helping them build a brand identity and handle their marketing and social media. We specialise in SMM, designing and concept marketing. We are looking for individuals with a creative edge, who can handl...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • senior sales executive

    Job Purpose: The position is that of frontline sales personnel who would primarily be responsible for driving sales through channel partners for Asian Paints Bath division. This role also involves demand generation through selling to project customer...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 29K

    Surat, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now