Software Developer
- Category: Software Developer Jobs
- Location: Alwar, Rajasthan
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 21K to 25K
- Published on: 2025/09/21
Software Development Based On Requirements. Write, Test, Maintain And Debug Code. BackEnd
More info about this Software Developer Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Digital auto technical pvt Ltd will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Digital auto technical pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Digital auto technical pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Backend.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Cross point Mall ,jail cricel Alwar.
8. What are the timings of this job?
Ans. Digital auto technical pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
React Native Developer | Dungarpur
We are looking for developers who would perform following responsibilities ? End to end phases of the software development lifecycle including technical research, requirements analysis, high level and technical design, improving user experience, shap...
-
C Developer | Dungarpur
Strong hands-on experience in C++ programming. Good understanding of complex software architectures with design patterns. Working experience with Linux system programming (IPC mechanisms, System Calls, driver interfacing, multithreading technologies)...
-
ASP|Net Developer | Dungarpur
We are looking for an experienced software developer to design and implement highly scalable and performant software solutions. Responsibilities include identifying the areas of improvements and continuously striving to ensure the quality & stabi...