Software Developer

  • Category: Software Developer Jobs
  • Location: PimpriChinchwad, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

Software Development Based On Requirements. Write, Test, Maintain And Debug Code. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Java, SQL, Python | Skills Needed : PHP

More info about this Software Developer Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Borm Bruckmeier Infotech India Pvt. ltd will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Borm Bruckmeier Infotech India Pvt. ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Borm Bruckmeier Infotech India Pvt. ltd expects the candidate to have the following skills: Java, Php, Python, Sql.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Borm Bruckmeier Infotech India Pvt. ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Nigdi Pune.

8. What are the timings of this job?
Ans. Borm Bruckmeier Infotech India Pvt. ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Borm Bruckmeier Infotech India Pvt. ltd

Related jobs

  • Back|End Software Engineer

    Position Summary Job title: Rapid Prototyping Back-End Software Engineer – Software Engineer About At Deloitte, we do not offer you just a job, but a career in the highly sought-after risk Management field. We are one of the business leaders in the r...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Software Engineer

    Description Job role: DOT NET Developer Experience: 5-8 years Notice period: upto 60 days (immediate joiners preferred) Location: Bengaluru & Pune Key Responsibilities • Build Adaptors for data movement from applications to central database • Bui...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • SENIOR SOFTWARE ENGINEER

    Rockwell Automation is a global technology leader focused on helping the world’s manufacturers be more productive, sustainable, and agile. With more than 25,000 employees who make the world better every day, we know we have something special. Behind ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 28K

    Pune, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now