Software Developer

  • Category: Software Developer Jobs
  • Location: Hyderabad, Telangana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Software Development Based On Requirements. Write, Test, Maintain And Debug Code. Full Stack, Java, Python, SAP, SQL, BackEnd, Front End | Skills Needed : PHP

More info about this Software Developer Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Future Tech Solutions will provide a salary in the range of 30000 INR to 40000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Future Tech Solutions expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Future Tech Solutions expects the candidate to have the following skills: Backend, Front end, Full stack, Java, Php, Python, Sap, Sql.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sudha HR Infotech OPP Ganesh Nursing Home P AND T Colony Old Jewargi Road Kalaburagi 500001.

8. What are the timings of this job?
Ans. Future Tech Solutions expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Future Tech Solutions

Related jobs

  • Senior Software Engineer |Azure Stack|

    Job Category Opportunity Awaits at Altus Group! Software Engineer, Azure Developer The Opportunity We are currently looking for a Software Engineer (Azure stack) to join our Global Services Enablement team in India. Our new Software Engineer will cre...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • |NET Full Stack Developer

    .NET Full Stack Developer Notice Period: Immediate Location: Hyderabad Skills 5+ years experience required • C# .NET Core,ASP.NET, MVC,Web API • Angular/Blazor/Razor (Anyone) • LINQ,Entity Framework,TypeORM • PostgreSQL/MySQL/MSSQL/MongoDB (Anyone) •...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 28K

    Hyderabad, Telangana

    2025/09/21


    Apply Now

  • Java Developer

    Responsibilities • Design and develop of core application components. • Work as an Individual contributor or with team as desired. • Work with Architects/Customer to understand the product requirement and code. • Test the developed code thoroughly us...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 31K

    Hyderabad, Telangana

    2025/09/21


    Apply Now